Randstad – KLM Inhouse Services

Randstad Inhouse Services is gespecialiseerd in het werven, begeleiden en inplannen van flexibel personeel bij KLM. Wij doen dit Inhouse bij KLM waardoor wij korte lijnen kennen en KLM kunnen ontzorgen. Voor onze flexmedewerkers zijn wij het dagelijks HR-aanspreekpunt en begeleiden wij hen in hun verdere loopbaan bij KLM.

KLM Passenger Services

Randstad biedt verschillende Grondsteward(ess) functies aan bij KLM Passage op de luchthaven Schiphol. Bij KLM Passage houd jij je bezig met de passagiersafhandeling. Dit kan zijn bij de incheckbalies in de vertrekhallen, maar ook aan de gate waarbij je verantwoordelijk bent voor de afhandeling van het Boardingsproces.

Verder kun je ook aan het werk bij de afdeling KLM Customer Ground handling. Hierbij kun je denken aan de afhandeling van Transavia en verschillende buitenlandse maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aeromexico, Korean Air, China Airlines en Jet Airways. Tot slot bieden wij ook nog mogelijkheden om bij KLM Cityhopper te werken als Grondsteward(ess) waarbij je verantwoordelijk bent voor het aankomst- en vertrekproces van de vliegtuigen.

Eenmaal aan het werk als Grondsteward(ess) bieden wij, in samenwerking met KLM, diverse doorgroeimogelijkheden zowel op je eigen afdeling als op andere KLM afdelingen. Zo kun jij je verder specialiseren als Personal Lounge Agent voor de KLM Crown Lounge, Transferdesk of Delta Airlines. Genoeg te doen dus!

KLM Apron Services

Via Randstad kun je ook aan het werk als Transport- en/of Logistiekmedewerker bij KLM. Hierbij kan je denken aan functies als Tanker, De-Icing of Platformmedewerker.

Als Platformmedewerker ben je verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande vliegtuigen met de focus op de bagageafhandeling. Als vliegtuigtanker heb je te maken hebt met het afleveren van brandstof aan vliegtuigen.

Ook kun je via Randstad aan de slag bij KLM Loadcontrol. Je bent als Loadcontroller verantwoordelijk voor het realiseren van een zo optimaal mogelijke benutting van de beschikbare ruimte voor de payload. Dit zijn bijvoorbeeld passagiers en koffers, maar ook gevaarlijke stoffen, vrachtgoederen en (huis)dieren.

Cygnific

Tot slot houdt Randstad zich bezig met het bemiddelen van kandidaten voor de organisatie Cygnific. Cygnific is een 100{0ef6f7153f55d4f528db66f416d93c78e5a81b76009e4f6da06a93c6f79cd2b9} dochteronderneming van KLM. Binnen deze organisatie worden er verschillende functies in de KLM Customer Care aangeboden. Hierbij kan je o.a. denken aan Social Media & Klantenservice functies.

Gedurende het hele jaar zijn wij opzoek naar nieuwe werknemers voor de diverse functies bij KLM op Schiphol. Neem ook gerust eens een kijkje op de Randstad website naar onze actuele vacatures.

Heel graag tot ziens op de Beroepenmarkt!