Qualitair Aviation Holland BV

Qualitair heeft vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland, Zwitserland en India en is al bijna 50 jaar lang de leverancier van vliegtuigtechnisch en -operationeel personeel. Als onderdeel van de Randstad Groep, werken wij in een internationale niche van zeer gespecialiseerde technici.

De vestiging in Nederland heet Qualitair Aviation Holland BV en bestaat bijna 20 jaar. Zij is partner en vaste leverancier van onder meer KLM Engineering & Maintenance, Martinair, Nayak, Direct Maintenance, Bombardier, Fokker en vele andere bedrijven in vliegtuigonderhoud en -operatie.

Bij de grote klanten hebben we ons eigen kantoor bij de klant en coördineren we aanvragen voor vast of tijdelijk personeel vanaf de locatie. Ons kantoor op Rozenburg-Schiphol is als een spin in het web en stemt vraag en aanbod op elkaar af: Unlicensed Mechanics, Licensed Engineers, Componenten Monteurs, Composieten/plaatwerkspecialisten, maar ook HBO / HvA planners, Schedulers, Customer Support Medewerkers, System Engineers, Project Managers, Trainees tot aan Management vinden via ons hun weg voor tijdelijke en vaste banen.

Ook leveren wij projectwerk: van ingewikkelde plaatwerk of systeemmodificaties, cabine refurbishments van grote operators of Business Jets tot en met vliegtuigontmantelingen. Ook wordt het spuiten en decoreren van de Grote Blauwe Vogels op Schiphol al jaren door onze deco-specialisten verzorgd.

Qualitair heeft een groot landelijk luchtvaartnetwerk van medewerkers en klanten. Doordat we de business door en door kennen, hebben we direct contact met de juiste mensen in de verschillende bedrijven. Het is een zeer vertrouwde ‘ons-kent-ons’ markt van hoogwaardige techniek en gepassioneerde technici. Onze medewerkers profiteren daarvan, maar ook onze klanten doordat we weten waar we het over hebben, ons netwerk kennen en daarin kunnen adviseren. In dat vertrouwen wordt de medewerker van vandaag onze klant van morgen en vice versa.

Onze selectieprocedures zijn gedegen: door onder meer een persoonlijk interview, uitgebreide referentiechecks, antecedentenonderzoeken en vaak lange werkrelaties staan wij achter onze mensen. Klanten bouwen blind op ons; zij krijgen de invulling die ze verwachten.

Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Dit doen we met de vele honderden mensen die dagelijks via Qualitair wereldwijd aan de slag zijn.

Voor opleiding en training werken we nauw samen met de Hogeschool van Amsterdam (Aviation) en de Aircraft Maintenance & Training School die voor ons de PART 147 trainingen verzorgt via e-learning of online classroom training, waardoor onze medewerkers steeds alle benodigde certificaten bezitten.

Qualitair is NEN4400 en ISO9001 gecertificeerd, klanten en medewerkers weten dat wij zeer gedegen en betrouwbaar onze payroll verzorgen.

Lees meer over Qualitair op www.qualitair.com