KLM Cityhopper

Wie is KLM Cityhopper?

KLM Cityhopper, ook wel KLC genoemd, voert met een vloot van Embraer 175 en 190 vliegtuigen zo’n 300 vluchten per dag uit voor KLM. Deze vluchten zijn allemaal binnen Europa naar zo’n 70, veelal zakelijke, bestemmingen. Als 100{0ef6f7153f55d4f528db66f416d93c78e5a81b76009e4f6da06a93c6f79cd2b9} dochter van KLM heeft KLM Cityhopper een naam hoog te houden op het gebied van service en punctualiteit. Van jou wordt dan ook verwacht dat je zelfs in stressvolle situaties vriendelijk, open, betrouwbaar en punctueel blijft. Onze passagiers zijn dit gewend. Sterker nog, het is één van de redenen dat ze met KLM Cityhopper vliegen.

Wie zoeken wij?

Als er iemand service- en klantgericht is, dan ben jij het wel. Je maakt het anderen graag naar hun zin en werkt hard, ook als je er al een lange dag op hebt zitten. Omdat je met z’n tweeën aan boord staat kun je goed zelfstandig werken en weet je om te gaan met veel verantwoordelijkheid. Vlucht flink vertraagd? Jij laat je niet gek maken en begrijpt dat je met jouw houding en gedrag het verschil kunt maken. Dat betekent ook dat je er representatief en verzorgd uitziet. Door de verscheidenheid aan bestemmingen, verschillende collega’s en een vol en wisselend rooster waarin je soms meerdere nachten per week van huis bent, vragen we bovendien wat van je flexibiliteit. Geen 9 tot 5 baan dus! Maar jij vindt dat leuk en kunt dat aan.

Wat kun je verwachten na een positieve selectie?

Wanneer je de selectieprocedure voor Cabin Attendant positief hebt afgerond, word je op een wachtlijst geplaatst bij KLM Cityhopper. Zodra de opleidingsdatum bekend is, informeren we je hierover. De opleiding duurt 25 dagen en is voornamelijk in het Engels.

Tijdens de training ga je op een interactieve manier leren en oefenen met communicatietechnieken, service aan boord en het commerciële gebruik van je iPad. Op de flight safety trainingsdagen leer je door middel van praktijkoefeningen om te gaan met verschillende situaties aan boord. De theorie breng je in praktijk tijdens de trainingsvluchten onder leiding van een ‘linetrainer’ aan boord van een van onze Embraers.

Ready for your next destination? Solliciteren kan via klmcityhopper.nl.

Vragen?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Je kunt je vraag ook sturen naar: klc.ws@klm.com