Studeren bij Hogeschool Tio

Tio biedt mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Bij Tio kun je versneld studeren: je mbo4-diploma behaal je al in 1 of 2 jaar, en een hbo-opleiding in 3 of 4 jaar.

Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess)

Tio’s mbo-opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) leidt je op tot Luchtvaartdienstverlener op mbo4-niveau. Je leert alles op het gebied van luchtvaartdienstverlening, interculturele communicatie en customer relationship management. Je volgt een Flight Safety training en een evacuatietraining op locatie, en om buitenlandervaring op te doen maak je een internationale studiereis. Tot slot breng je wat je hebt geleerd in de praktijk tijdens je twee (internationale) stages. Na afronding van deze opleiding ben jij in het bezit van dit felbegeerde diploma dat de deuren opent van diverse branches. Heb je je diploma op zak? Dan is het mogelijk om door te stromen naar de hbo-opleidingen van Tio.  

Goed bereikbaar

Hogeschool Tio heeft vijf vestigingen, verspreid over Nederland. Je profiteert zowel van de persoonlijke aanpak op de vestigingen als van de daadkracht en het netwerk van een landelijke organisatie.De vijf vestigingen van Tio liggen op toplocaties in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Welke studiestad je ook kiest, je loopt in maximaal 10 minuten vanaf het station naar de Tio-vestiging.

Open dagen:

Meer weten? Kom naar de eerstvolgende open dag of avond op een vestiging bij jou in de buurt!

Amsterdam: zaterdag 1 september / zaterdag 17 november
Eindhoven: zaterdag 27 oktober
Hengelo: zaterdag 3 november
Utrecht: donderdag 1 november / dinsdag 4 december
Rotterdam: zaterdag 24 november

Zet jezelf op de gastenlijst via deze link. Meer informatie over onze opleidingen, het aanmelden van een open dag of chatten met een medewerker? Klik hier.