Be Secure

Be Secure Nederland is een trainingsorganisatie met een internationaal karakter. Wij verzorgen wereldwijd trainingen binnen de luchtvaartindustrie.  Als één van de grootste organisaties op het gebied van safety en security trainingen, verzorgen wij verschillende trainingen aan luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en andere bedrijven. Grote airlines, waaronder Lufthansa, Swiss, Air Astana, Ethiopean, Gulf Air, Air Belgium en vele anderen, maken gebruik van onze unieke trainingsmethoden. Tevens zijn wij “preferred supplier” van IATA. Dit betekent dat wij verschillende trainingen ontwikkelen en verzorgen voor deze overkoepelende organisatie

Sinds 2015 zijn wij een “Approved Training Organization” in Nederland die Cabin Crew Attestation trainingen verzorgt. De attestation is het certificaat wat iedere steward(ess) moet halen om te mogen vliegen. Normaal gesproken behaalt iedereen de attestation bij de luchtvaartmaatschappij. Omdat Be Secure deze training mag verzorgen, kan iedereen dit unieke certificaat nu ook extern behalen. Uiteraard dien je na de training nog wel te solliciteren bij de maatschappij, maar door ons enorme netwerk, krijgen wij regelmatig verzoeken om cabinepersoneel te leveren. Tevens zijn wij sinds kort door luchtvaartmaatschappijen aangesteld als recruiment organisatie. Wij voorzien onze klanten van personeel wat wij zelf opleiden, een unieke formule in de luchtvaart! Daarnaast gaan steeds meer maatschappijen in Europa verlangen, dat een kandidaat bij een sollicitatie reeds in het bezit is van de attestation. De training duurt 14 dagen en bestaat onder andere uit brandblussen, medical first aid, agressietraining, kapingstraining, evacuatietechnieken en wet drill. De training kan op verschillende locaties in Nederland gevolgd worden.

Sinds dit jaar is Be Secure tevens een uniek project gestart. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om je geheel vrijblijvend bij Be Secure in te schrijven wanneer je als cabinepersoneel in de luchtvaart wil werken. Luchtvaartmaatschappijen maken direct gebruik van onze database en geschikte kandidaten worden op deze manier direct geselecteerd. Dit is voor de maatschappij een zeer snelle en kostenbesparende manier om personeel te werven. Voor de kandidaten is het dé manier om aan een baan te komen. Veel kandidaten en leerlingen hebben hierdoor reeds een baan of stageplek gekregen.

Indien u meer informatie wilt over onze mogelijkheden, verwijzen wij u graag naar onze website.